Omdöme

Hej kära kunder! 

Här kan ni lämna omdöme om oss hur upplevde ni vår service. Vi jobbar alltid med att lämna varje jobb med en nöjd kund och kvalité.

Tillbyggnad


Sofia Kling och Robert Larsson, Södertälje

"Arnito har under 2018 utfört en större tillbyggnation av vårt 30-talshus i Östertälje, Södertälje. 55 m2 i två plan (krypgrund) i enlighet med arkitekt- och konstruktionsritningar. Vi är oerhört glada att vi valde Arnito som huvudentreprenör för hela projektet. Redan i anbudsförfarandet var det tydligt att företaget närmade sig projektet seriöst och att de detaljerat planerade in våra särskilda önskemål i kostnadskalkylerna och den konkreta planeringen av arbetet. Efter att vi accepterat anbudet kan vi enbart konstatera att kommunikationen mellan oss, arkitekten, kontrollansvarige och Arnito fungerat utmärkt (Arnito är lyhörda och har snabbt stämt av de frågeställningar som uppkommit under processen). Bra och tydliga avstämningar (Arnas/Arnito är mycket nåbara och svarar snabbt på mail) och arbetet har utförts, med stor hantverksskicklighet och i enlighet med konstruktions- och arkitektritningar samt i enlighet med gällande föreskrifter (grannarna och förbipasserande har varit imponerade över den goda ordning som rått på byggarbetsplatsen). Arbetet har utförts enligt tidtabell. I korthet, vi är otroligt nöjda med hela processen och slutresultatet."

Takrenovering, husmålning, fönster renovering och målning


"Mycket väl utfört arbete, fantastisk service (kom tex mitt i natten när det blev problem), och mycket bra dokumentation av arbetet."

Pia Björstrand, Nyköping 

Nybyggnation av garage

                                                                      "Under hösten 2018 har Arnito byggt ett isolerat varmgarage åt oss i suterräng på cirka 34 kvm. Vi är utomordentligt nöjda, med allt från avtalsskrivande, kontakt och kommunikation före, under och efter bygget, samt företagets vilja att ta hänsyn till våra önskemål. Arbetet utfördes i tid och till det pris vi kommit överens om och garaget blev mycket bra. Vi kan varmt rekommendera Arnito för liknande arbeten."       

Anders Palm, Huddinge

            Altanbyggnation                        

"Jag har anlitat Arnito för att bygga min altan och jag vill ge dem högsta betyg på alla punkter! De har varit super professionella på alla plan och hållit tidsplan och budget enligt utlovat.. Jag kommer att anlita dem igen när våren kommer och ytligare en altan ska byggas. Jag har även rekommenderat dem till andra som också varit mycket nöjda på alla plan.

Trevliga och effektiva, snabb återkoppling på frågor och ett professionellt bemötande.

Rekommenderas starkt."

Sebastian Sandberg, Nyköping

Diverse snickeri och målnings arbeten 


"Jag upplevde att det var mycket bra service! Slutresultatet blev mycket bra, jag är nöjd. Jag kommer absolut att använda dom igen, dem är inbokade hos mig under nästa vår 2018."

Gunnar Rehn, Nyköping

Köksrenovering, fönster- och husmålning"De har 2014 renoverat / bytt samt målat stående paneler på sommar gård i Södermanland inklusive gästhus samt gjort omfattande fönstermålning / renovering. Lagt om samtliga tak på samma gård 2015. Gjort omfattande köksrenovering med insättning av IKEA kök 2017 på samma gård. Då även gjort renovering av sovrum och glasveranda. Samma sommar ansvarat för och genomfört större väg och vändplans arbete på och till gården. Hel renovering av radhus inklusive nya golv, tak samt köksrenovering i Vällingby 2017 samt 2017 även komplett fönstermålning på större hus i Kåbo , Uppsala
Alltid vänligt kunnigt bemötande med grundinställning att finna goda lösningar. Slutresultatet blev tillfredställande. Alltid!! Anlitar dom ständigt fortfarande."

Johan Thurén, Hölö & Uppsala

Renoverings och målningsarbeten


"Arnito och hans grabbar var i mitt radhus i Trosa - Strandvägen 24 i våras och restaurerade och målade en svängd inomhustrappa, la nytt golv i hallen vilket medförde nya lister och en del målningsarbeten. Dessutom sågade de upp och satte in ett nytt fönster och glasad balkongdörr, de glasade in en liten veranda och la några trädgårdsplattor.
Även om grabbarna var dåliga på svenska förstod de hur jag ville ha det och tog egna initiativ och gav råd. De jobbade snabbt, kom alltid den tid vi avtalat, lämnade alltid snyggt efter sig och var trevliga att ha att göra med. Arnas fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Jag kände mig trygg och var jättenöjd med dem och hoppas de vill komma tillbak i vår och göra lite mera jobb."

Marina Fallai, Trosa

Takläggning och spabad placering


"Ungefär halva verandan täcktes av ett tak och i ett hörn placerades ett spabad i marknivå. I verandan vid poolen gjorde de löstagbara "serviceluckor" . Servicen var toppen, våra funderingar kring lösningar togs emot på bästa tänkbara sätt. Slutresultatet blev mycket tillfredställande. Jag skulle absolut anlita dom igen. Av mig får de högsta betyg. De vara snabba och arbetade väldigt fokuserat.
Lyssnade på och samarbetade med oss under arbetets gång och utförde ett proffsigt arbete."

Lena Lindbom, Södertälje

Lägenhets renovering

"Golvläggning, modifiering av planlösning (flytt av vägg samt igen bomning av vägg), spackling & målning av vägg och tak samt snickerier, installation av köksstomme, montering av garderob.

Mycket bra service, genomgående bra återkoppling under arbetets gång. Slutresultatet blev över all förväntan. Jag skulle anlita dom igen."

Amir Altamimi, Sundbyberg

Altanbyggnation


"Arnito bygg byggde ihop två komplementhus med en fin altan och en trixig trappa. Lätta att ha att göra med!"

Ove Hagström, Nyköping

Markarbeten


"Jag upplevde att servicen var mycket bra, även en bra kontakt under arbetet. Resultatet blev mycket bra jag skulle anlita dom igen. Bästa betyg!!"

Roland Nygren, Nyköping

Altanbyggnation


"Arnito AB har varit tillmötesgående sedan dag ett och har utfört ett exemplariskt arbete med vår nya altan. Det är andra gången som vi anlitar deras tjänster. Vi är mycket nöjda med deras arbete och kan varmt rekommendera dem till andra!"

Thomas Böhlmark, Nyköping

Husmålning


"Arnito målade om vår fasad. Vi är väldigt nöjda med det arbete de utförde. Både nogrant och snabbt."

Bengt Gustafsson, Sigtuna

Diverse snickeri och målnings arbeten


"Jag upplevde servicen flexibel och bra under arbetets gång. Inga klagomål och slutresultatet blev tillfredställande. Jag skulle anlita företaget igen och dem får högsta betyg."

Matthias Rapp, Nyköping